Çilli İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu, geleceğimizi emanet edeceğimiz yarının büyükleri çocuklarımızın ufkunu açacak bir eğitim, bilim ve kültür merkezi haline getirmek ve bunu daim kılmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmek için gerekli ortamı hazırlamak, onlara yardımcı olmak ve okulumuzda verilen eğitim-öğretimin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de göz önünde bulundurarak işleyerek, veli-öğretmen-öğrenci işbirliği çerçevesinde daha etkili ve verimli bir eğitim verebilmektir.

Saatler: 08.30-14.15
Isınma: SOBALI
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cilliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Çilli Mezrası / Yücelen Köyü / Çaldıran / VAN

Yerleşim Yeri - 3 MAHALLEDEN OLUŞAN BİR MEZRAADIR.

Adres - Aşağı Çilli Mezrası / Yücelen Köyü / Çaldıran / VAN

Ulaşım KÖYDE ULAŞIM SABAH KÖYDEN İLÇEYE GELEN VE AKŞAM GERİ DÖNEN iki ADET SERVİSLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 150 KM. İLÇE MERKEZİNE 40 KM UZAKLIKTADIR.